Strand Biler er en ny bilforhandler, placeret solidt i Bramming. Som ejer har jeg altid haft en brændende passion for biler og har derfor gjort til mit levebrød at sælge/lease dem.

Hos Strand Biler sætter vi kunden i fokus ved at behandle dem med respekt og lytte til hvilke behov og forventninger de har til vores biler.

Vi sætter en stor ære i at glæde vores kunder, og gør derfor alt for at give dem en god oplevelse fra start til slut når de træder ind af døren. Er du ikke en haj til biler, rådgiver og hjælper vi dig selvfølgelig på vej til en bedre forståelse for hvad der passer bedst til dine ønsker. Vi giver også mulighed for finansiering og garantiforsikring så du får en mere tryg og overskuelig oplevelse.

På trods af nyfødt virksomhed, ligger vi på nuværende tidspunkt inde med 20-50 biler på vores lagerliste. Har du andre biler i tankerne end dem på vores lagerliste, kan vi også sagtens skaffe det.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål angående vores biler, er du velkommen til at kontakte os. Vi lover en professionel og behjælpelig service.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Se medarbejdere